تانکر حمل آبزیان

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ

تانکر حمل آبزيان

تانکر حمل آبزيان از جنس فايبر گلاس ميباشد و به عنوان يک مخزن فايبر گلاس شناخته ميشود:

مخزن فايبر گلاس از مواد فايبرگلاس با کيفيت بالا ساخته ميشود، داراي طول عمر طولاني و بدون هيچگونه آلودگي و ضرري براي سلامت انسان است. منابع فايبرگلاس در مقابل فرسايش بسيار مقاوم و داراي ايمني بسيار خوب و قابل اعتماد هستند. همچنين اين مخزن ها مقاوم در برابر آتش ، نارسانا و ضد الکتريسيته ساکن هستند.

تانکر فايبرگلاس از رزين کت ژل ، پارچه الياف شيشه اي مصنوعي ساخته شده و از سطح تقويت شده با چگالي بالا و مقاوم در برابر خوردگي ، بهره ميبرند. آنها از نظر وزن سبک و در عين حال داراي استحکام بالايي هستند و براي نگهداري و ذخيره آب کاملا ايده آل هستند.

مخزن فايبرگلاس با ترکيب رزين ، پلي استر ، الياف شيشه و بعضا ژلکت در دو دسته اصلي مخازن جي آر پي (GRP) و مخازن اس ام سي (SMC) توليد ميشود. اين مخازن بصورت پنلي يا يکپارچه و مونتاژ شده درون کارخانه، جهت نگهداري آب آشاميدني ، مخازن مکعبي ذخيره آب بهداشتي و حمل سيالات شيميايي ساخته مي شوند.

فايبرگلاس ها در زير مجموعه کامپوزيت هاي ترموست قرار مي گيرند. بنابراين به اين مخازن، مخزن کامپوزيت نيز گفته ميشود. ايجاد ساختار سه بعدي رزين و الياف هاي شيشه در هم تنيده و چسبندگي بالاي الياف به رزين، توانايي بالاي شکل دهي ساختاري مستحکم و با مقاومت ويژه را امکان پذير ميکند

 

 

در توليد واقعي ، ساختار ديواره مخزن فايبرگلاس عموماً از سه لايه تشکيل شده است : يک لايه داخلي ، يک لايه استحکام و يک لايه سطح بيروني. به صورت کلي اين محصول به مخازن ذخيره سازي عمودي و مخازن ذخيره سازي افقي تقسيم مي شود. 

مخزن فايبرگلاس بعنوان يکي از زير مجموعه هاي مخزن هاي کامپوزيت به مفهوم ترکيباتي از چند ماده اوليه و مشتقات نفتي ، امروزه جايگاه ويژه اي را در صنعت آب و فاضلاب ، نگهداري سيالات اسيدي و قليايي ، کارخانجات مواد غذايي جهت انبار مواد فود گريد و … به خود اختصاص داده اند.

مخازن فايبرگلاس عمدتا براي حفظ و نگهداري آب آشاميدني ، مواد سوختي (نفت ، گازوئيل ، بنزين ، … ) مواد شيميايي (اسيد، باز) انواع سيالات ، انواع مواد غذايي و کودهاي مايع است. طراحي و تحليل اين محصول بر اساس ES4994 ، ASTM3299 ، ASME SEC صورت مي گيرد. بايد توجه کرد که مي توان چندين منبع را به به صورت سري به يکديگر متصل کرد و حجم بسيار بالايي را در مکان مورد نظر نگه داري کرد.

انواع مخزن فايبرگلاس

مخازن فايبرگلاس يا کامپوزيتي در يک دسته بندي از لحاظ شکل ظاهري به دو نوع تقسيم مي شوند

الف : مخزن کامپوزيت استوانه اي

اين مخازن که به صورت استوانه اي مي باشند تا حجم 40 متر مکعب را مي توانند به خوبي پوشش دهند. بدنه مخازن فايبر گلاس کامپوزيت گروه صنعتي آبازين به اف آر پي توليد مي شوند و براي کپ ها از روش بسيار مطمئن و استاندارد قالب گيري استفاده مي شود.

مخزن کامپوزيت که به اين روش توليد مي شوند در نهايت قادر به تحمل فشاري تا حدود 30 بار مي باشند. براي اطمينان بيشتر اين شرکت محصول خود را به مدت يک سال و در صورت نياز به مدت بيشتري ضمانت مي کند

مخزن فايبرگلاس استوانه اي

ب: مخزن فايبرگلاس مکعبي

اين مدل نسل جديدي از مخزن فايبرگلاس ميباشد که عمر ورود آنها به صنعت کشور به دو دهه هم نمي رسد. مخزن کامپوزيت مکعبي براي نگه داري حجم گسترده اي از آب و يا سيال هايي که PH متعادلي دارند در نظر گرفته مي شود . البته مي توان با مشاوره با کارشناسان گروه صنعتي ناب زيست سيال هاي ديگري را نيز درون اين منابع نگه داري کرد.

مخزن کامپوزيت مکعبي که داراي ديواره اي مستحکم از جنس پنل هاي کامپوزيت مي باشند که به همان صورت پنلي در کنار يکديگر قرار گرفته و حجم بسيار گسترده اي را تا 3000 متر مکعب و حتي بيشتر در اختيار شما قرار مي دهند .

از بزرگترين محاسن اين مخازن مي توان به نصب بسيار ساده و آسان آنها ، قابليت دمونتاژ و جابجايي در صورت نياز ، بهاي اقتصادي و طول عمر بسيار بالاي آنها ، اشاره کرد

 

حمل ونقل آبزيان 

حمل و نقل بچه ماهي با ستفاده از تانکرهاي مخصوص حمل بچه ماهي و ماهي زنده انجام مي شود. نحوه ي عمل در هر دوي اينها مشابه است زيرا در هر دو حالت ماهي دريک سيستم کنترل شده ازنظر دما و اکسيزن از نقطه اي به نام مرکز تکثير به نقطه ديگري به نام مزرعه پرورشي حمل مي شود. حمل ونقل بچه ماهي معمولا در سيستم هاي باز ويا بسته انجام مي گيرد. در سيستم هاي باز ماهي ها در مخازن بزرگ يعني تانک هاي چند هزار ليتري به وسيله کاميون ودر شرايط تراکم پايين حمل و نقل مي شوند.جهت تامين اکسيزن مورد نياز ماهي ها از اکسيزن خاص و ويا هوادهي استفاده مي کنند. گرچه استفاده از هوادهي و به گردش در اوردن اب مخزن حمل به واسطه تحميل استرس مضاعفي که به ماهي در اين شرايط وارد مي شود منسوخ شده است. در ايران تا چند سال پيش اين روش جهت حمل ونقل بچه ماهي به صورت عمومي مورد استفاده  قرار مي گرفته است ولي به دليل هزينه زيادي که حمل ونقل ماهي به اين روش دارد درحال حاضر کمتر از روش باز در حمل ونقل بچه ماهي استفاده  مي شود .تراکم معمول حمل بچه ماهي در اين شرايط بسته به مسافت حمل ونقل درجه حرارت اب و گونه ماهي و وزن بچه ماهي 20 تا 40 کيلوگرم درمتر مکعب اب تانکر در نظر گرفته مي شود.

در روش بسته بچه ماهي در مخازن بسته با تراکم بالا حمل مي شود و شامل حمل ونقل بچه ماهي با استفاده از کيسه هاي پلاستيکي ويا مخازن عايق بندي شده مي باشد.

 

تانکر حمل آبزيان جهت خودروهاي مختلف

تانکر حمل وانت نيسان

 

 

 

مخزن حمل کاميون

 

                                                

درباره ما

شرکت آبازین در زمینه طراحی و اجرای تجهیزات مربوط به پرورش ماهی وانواع آبزیان فعالیت دارد و قادرست کلیه مراحل اجرای پروژه از صفر تا صد را به مشتریان خود ارائه دهد .
این گروه صنعتی با داشتن کادری مجرب و با دست یافتن به فناوری و دانش فنی روز دنیا درچندین محصول برای اولین بار در دنیا اقدام به طراحی و ساخت محصولات خود کرده و توانایی صادرات به کشورهای مختلف را دارد

 
 
 

آباذین

کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت آبازین می باشد.

آبازین